dimarts, de juliol 08, 2008

Gossos al Festival Calima

Hola amics. Tot just a l'endemà del concert d'Esparreguera, Gossos viatgen cap a Vilafranca del Penedès, per oferir-nos un altre dels seus concerts.

Dilluns 14 comença a Vilafranca una nova edició del Festival Calima, la cinquena ja, i Gossos s'encarreguen d'obrir-la com es mereix, amb un dels seus potents directes.

Del 14 al 17 de juliol la música serà la protagonista de les nits d’estiu a Vilafranca de mans del Festival Calima que enguany arriba a la cinquena edició. En quatre dies el Festival Calima oferirà un total de vuit espectacles, quatre de gran format i de pagament a l’IES Milà i Fontanals i tres de petit format i gratuïts a la Plaça del Dr. Bonet, que s’estrena com a escenari del festival.

En la línia de passades edicions, el Festival Calima 2008 presenta una programació de música popular o d’arrel popular que pretén ser un reflex del que s’està fent en el panorama musical català però sense oblidar les expressions musicals que arriben a casa nostra des d’altres països del món, tot plegat amb una aposta clara per la qualitat dels espectacles i per la diversitat de propostes per a tota mena de públic.

Podeu veure la programació del festival clicant aquí.

Gossos tocaran al patí del IES Milà i Fontanals (C/Torrelles de Foix, s/n) a les 22:30h de la nit. Per aquest concert, l'entrada val 6 euros.

Però com no podia ser de cap altra manera, el Club disposa de 10 invitacions pels socis. El procediment per demanar-les és el mateix de sempre. Només heu d'enviar un correu amb el vostre nom. Les invitacions s'adjudicaran per rigurós ordre de petició. N'hi ha una per soci.

Així doncs, dilluns 14, a les 22:30h, Gossos en directe. No hi falteu!


ATENCIÓ: invitacions exhaurides.