dimarts, de febrer 05, 2008

Gossos als Premis Enderrock



Mil gràcies a tots!!!

Això si que és un regal per començar l'any del nostre 15é aniversari. La veritat és que ha estat una gran sorpresa.

Vàrem començar l’any, just al mes de gener amb el premi de la crítica musical del pais a la millor cançó per "Corren". Però aquest mes han sortit els premis del públic i aquests encara fan més il·lusió. Són els vostres premis.

- Premi al millor grup.

- Premi al millor disc.

- Premi al millor videoclip per "Corren".

- Tercers a millor cançó per "Corren"

- Quarts a millor directe.

- Segons i quarts a millor lletra per "Corren" i "En un instant".

- Quarts a millor portada.

La veritat es que aquest any no ens ho acabem i tot just comença.

Gràcies altre cop a tots els que ens heu ajudat. Votant, parlant de nosaltres, recomanant el disc o el directe… feina de formiga que mica en mica va donant resultats.

Per celebrar-ho farem varies coses.

La primera.

Estarem presents a l’entrega dels premis Enderrock el dia 19 de Febrer a la sala Bikini. Tocarem algunes cançons per celebrar-ho. Veniu a celebrar-ho tots junts. El premi és de tots i per a tots. Per poder entrar a la Sala Bikini heu d'enviar un mail a info@clubgossos.net, hi haurà una invitació per soci. El termini acaba el dia 14 de febrer.

La segona.

El dia 4 d’Abril a la sala 1 de l’Auditori. Concert de 15 anys de Gossos. Ja us podem assegurar que serà únic. No us ho podeu perdre. Hi haurà convidats i amics d’excepció. Les entrades estaran a punt a partir de la setmana que ve al Telentrades de Caixa de Catalunya a un preu únic de 20 E. A banda del concert ja us podem dir que marxareu amb un regal per sempre. A més a més, els socis del Club també s'enduran un regal únic i especial. Tot plegat us ho avançarem properament.

El dia 1 de març començarem a la sala Slàvia de les Borges Blanques una petita ronda d’escalfament que seguirà a la Sala Pasternak de Vic el dia 29 del mateix mes. Després iniciarem la gira dels 15 anys que us assegurem estarà plena de dates i llocs que esperem us quedin prop de casa.

Estem encara buscant una data apropiada per fer la trobada del club d’amics Gossos, tenim problemes d’agenda per varis motius que esperem tinguin solució molt aviat.

Com sempre, us mantindrem informats a través dels canals habituals.

PD: Recordeu, per entrar a la Sala Bikini és imprescindible enviar el correu amb el vostre nom abans del 13 de febrer.