dissabte, de setembre 09, 2006

Monstruari Rock 2006 a Vilafant

Hola família. La Gira d'Estiu 2006 s'acosta a la seva fi, però com veureu a continuació serà una gran festa, i no hi podeu faltar.

Divendres 15 de setembre, el concert està emmarcat en la Festa Major de Vilafant 2006 coorganitzada per l´Ajuntament de Vilafant i el Centre de Cultura de Vilafant. El Monstruari de Rock de Vilafant 2006 comptarà enguany amb la presència de Gossos, que ens presentaran el seu darrer disc i els temes de tota la vida, Dijous Paella, amb la rumbeta bona del nou grup de'n Titot i finalment amb Mei, que ens acostaran el seu rock alternatiu desde Vilafant.

L´organització del servei de bar està a càrrec de les entitats vilafantenques La Totxana, Amics del Manol i Palol Sabaldòria i la Colla gegantera i grallera.

Enguany s´oferiran samarretes del Monstruari per cada dues consumicions sense alcohol (fins esgotar-ne les existències).

Com veieu a Vilafant han previst una gran festa. Tot plegat començarà a les 22:30h, a la Piscina Municipal del poble, i serà gratuït.

Recordeu, divendres 15, a partir de les 22:30h, Monstruari Rock 2006. L'ordre d'aparició dels grups encara no el sabem, però us recomanem que ja sigueu allí a partir de les 22:30h.

No hi podeu faltar!

D'altra banda, estigueu atents al blog, dilluns ja publicarem també la notícia del bolo de Navarcles.

Salutacions