dimarts, d’agost 29, 2006

Gossos a la platja de Calafell

Hola amics! Després d'un fantàstic concert a Vilafranca, Gossos es desplacen fins a Calafell per tornar a oferir-nos el seu vibrant directe, aquest cop, si més no, en un escenari diferent al que s'ha vist fins ara.

Divendres 8 de setembre, a les 23h, Gossos actuaran a la platja de Calafell, just al costat de la Confraria de Pescadors. Com veieu, un escenari atípic i atractiu a la vegada.

El concert de Gossos està promogut per la cadena “40 Principales” en col.laboració amb l'Ajuntament de Calafell, que és qui s'encarrega d'organitzar-lo, i serà l'últim concert de l'estiu a Calafell, abans que comenci la Festa Major de Sant Miquel.

La realització d'aquest concert respon a la proposta que “40 Principales” ha fet a l'Ajuntament de Calafell, i segons la qual aquesta emissora de ràdio s'encarrega de la difusió i publicitat del mateix. D'entre una sèrie de grups proposats, l'Ajuntament de Calafell va escollir Gossos, “perquè és un dels grups de rock català més coneguts i amb més èxit a casa nostra”, ha afirmat l'alcalde de Calafell, Joan Olivella. A més, el fet que es faci a l'aire lliure, a la platja de Calafell, i que l'entrada és gratuïta, també és un al.licicent “per tal que aquest concert sigui tot un èxit”.

Com veieu tot està a punt per un altre bon concert. Clicant aquí podreu veure les diferents opcions per arribar a Calafell. I recordeu, que podeu portar el banyador per fer un banyet després del concert!

Us hi esperem!