dimarts, de maig 09, 2006

Taula rodona "Rock & Cat" a Navàs amb Gossos

Hola família!
Aquest divendres, dia 12, a la biblioteca de Navàs (Passeig Ramon Vall, 69) es farà una xerrada - taula rodona de la pel.lícula "Rock & Cat" amb la presència de Gossos i del director Jordi Roigé. L'acte començarà a les 21h. Podrem veure el trailer de la pel.lícula i les dues cançons de Gossos, "Quan Et Sentis De Marbre" i "Turquesa", amb Cris Juanico, xerrar amb ells i amb el director i passar una molt bona estona.



També està prevista la presentació del llibre "Rock & Cat", que recull les més de vuit hores d'entrevistes realitzades per Jordi Roigé als protagonistes de la pel.lícula.
Al llibre podrem trobar les visions subjectives d'aquests artistes referents al fenòmen del rock català, les seves pròpies trajectòries musicals i de les seves bandes i un recull d'espectaculars fotografies. Estem pendents d'anunciar-vos una sorpresa per tots els socis que vingueu a l'acte.

Finalment, tot just quan finalitzi l'acte, està previst un sopar amb Gossos i amb en Jordi Roigé. S'ha de confirmar l'assistència abans del divendres, és molt important. Us demanem a tots els qui estigueu interessats en anar a la xerrada i quedar-vos al sopar que ens ho confirmeu el més aviat possible al correu del club, ja que s'ha de fer la reserva al restaurant.

Salutacions!

ATENCIÓ!!
Per tots els socis/socies que vingueu a la xerrada sortejarem allí mateix un exemplar del llibre "Rock & Cat" firmat per Gossos i pel director de la pel.lícula Jordi Roigé.